blog

Mire számíthatunk? – Marvel She-Hulk Attorney at Law

Számos lehetőség van arra, hogy kikapcsolódjunk a mindennapi kötelező tevékenységek után. Ha például kedveljük a szerencsejátékokat jó választás lehet a nyerogepek világa, de ha a sorozatok érdekelnek akkor sem maradunk majd egyedül a következő hónapokban. A She-Hulk: Attorney at Law, magyar címen az Amazon – Ügyvéd sorozat a Disney+ kínálatában fog megjelenni hamarosan. 

A sorozat a Marvel Studios készítette és 2022. augusztus 17 -én lesz elérhető az Amerikai Egyesült Államokban, és Magyarországon is. A She-Hulk: Attorney at Law a Marvel kilencedik televíziós sorozata, ami kapcsolódik a Marvel univerzum eseményeihez. A sorozat epizódok a premiert követően hetente, szerdánként várhatóak a Disney+ kínálatában. A sorozat Marvel képregény adaptáció alapján készült. Ha érdekel a She-Hulk: Attorney at Law, maradj velünk, mert sok új, érdekes információval gazdagodhatsz a sorozattal kapcsolatban.

A történet részletei

A történet főszereplője Jennifer Walters, aki a harmincas éveiben járó ügyvédnő. Az élete meglehetősen bonyolult lesz, ugyanis egy hatalmas, zöld lénnyé változik át. Az átváltozás oka, hogy vérátömlesztést kapott Bruce Bannertől, aki Jennifer unokatestvére, és Hulk néven vált ismert szuperhőssé. Nézzük meg, hogy mit tudtunk meg eddig a sorozat részleteiről.

Ami eddig kiderült

A She-Hulk: Attorney at Law első előzeteséből megtudhattuk, hogy Jennifer Walters egy sikeres, normál életet élt, szárnyaló ügyvédi karrierrel rendelkezik, nagyszerű barátai vannak, és szereti a munkáját. Amit viszont nem szeretne az az, hogy szuperhőssé váljon. Elutasítja azt, hogy bosszúálló legyen, ugyanis nem érzi azt, hogy be tudna illeszkedni ebbe a körbe. Ennek ellenére az egyik bosszúállóval közeli kapcsolatot ápol, rokoni szál fűzi Bruce Bannerhez, Hulkhoz. Jennifer nem tud elmenekülni a sors elől, hogy szuperhőssé váljon.

Az átváltozás ellenére Jennifer nem veszíti el önmagát, így nem zárja ki egymást az, hogy szuperhős is legyen, és építse tovább az ügyvédi karrierjét. Tudatosan tud kontrollt gyakorolni a teste és az ereje felett. Jennifer úgy oldja fel a megjelenő konfliktust, hogy a szuperhősök ügyvédjeként is dolgozik az átváltozás után. Ugyan Jennifer képes tudatosan irányítani a testét az átváltozás után is, ennek ellenére, ha ilyen formában kerül konfliktusba valakivel, akkor tör zúz a karakter. Az első előzetesben még Hulk is megijed Jennifertől, amikor egy olyan szituációba keverednek, hogy Jennifer dühös lesz. Az előzetes alapján Förtelem ki fog szabadulni, azonban várhatóan nem ő lesz a főgonosz, ugyanis megjelenik Titánia is, aki az Amazon riválisa lesz.

Abban biztosak lehetünk, hogy Jennifer karaktere nem abban fog kimerülni, hogy ő a „női Hulk”. Jennifer külső ránézésre is más, mint Hulk, mondhatni nem annyira radikális a testi átváltozása és a frizurája sem változik meg. Az előzetesből azt is megtudhatjuk, hogy Jennifer sokkal gyorsabban el tudta sajátítani azt, hogy ne váljon öntudatlanná az átváltozás során, mint Hulk. Banner esetében egy elég hosszadalmas tortúra volt az mire kezelni tudta a helyzetet és irányítani tudta Hulkot. Ezen kívül a hasonlóság kettejük között, hogy mind a két karakter humoros. Már önmagában az is mosolyt tud csalni a nézők arcára, ha meglátják Jennifert egy zöld szörnyként, miközben aranyos ruha van rajta. Jelentős kérdés, hogy mire is képes valójában Jennifer. Azt biztosan tudhatjuk, hogy erős, gyors és kitartó. A hétköznapi fegyverek az ő testét sem tudják megsebezni hasonlóan Hulkoz.

A sorozat szereplői

Az előzetesben sok olyan személy megjelenik, akiket már ismerhetünk a Marvel-univerzumból. Talán a legismertebb Bruce Banner, aki Hulk néven vált ismert bosszúállóvá. Banner egy tudós zseni, aki a gammasugárzás szeretője volt. Egy baleset következtében Hulkká változott. Eleinte nem tudott kontrollt gyakorolni Hulk felett, majd egy gamma-kísérletnek köszönhetően ötvözni tudja a tudós intelligenciáját Hulk erejével. Ezt követően már jóval nagyobb kontrollt tudott gyakorolni Hulk felett.

Másik ismerős szereplő Emil Blonsky más néven Förtelem. Blonsky Hulkhoz hasonlóan vált szörnyeteggé. Egy szuperkatonai szérum és a gammasugárzás eredményeképpen változott át. Hulk egyik legfőbb ellensége volt, a sorozatban pedig Walters egyik ügyfeleként jelenik meg. Ismerős lehet még a Marvel rajongók körében Wong is, akit a Legfőbb Varázsló Strange legjobb barátjaként ismerhettük meg.

A sorozatban megjelenő jelentősebb karakter Nikki, aki Jennifer Waters legjobb barátját alakítja, és megjelenik Titánia is, aki Amazon riválisa lesz.

Az epizódok megjelenése

Nézzük meg egy listát arról, hogy pontosan mikor is lesznek elérhetőek az epizódok. Az első rész premierje 2022. augusztus 17-e, ezt követően minden szerdán láthatjuk az új részeket a Disney+ kínálatában. A magyar és az amerikai részek egyszerre, párhuzamosan jelennek meg.

  • 1.      rész: 2022. augusztus 17.
  • 2.      rész: 2022. augusztus 24.
  • 3.      rész: 2022. augusztus 31.
  • 4.      rész: 2022. szeptember 7.
  • 5.      rész: 2022. szeptember 14.
  • 6.      rész: 2022. szeptember 21.
  • 7.      rész: 2022. szeptember 28.
  • 8.      rész: 2022. október 5.
  • 9.      rész: 2022. október 12.

A sorozat készítése

A sorozat készítését 2019 augusztusában jelentette be a Marvel. Akkor megtudhattuk azt is, hogy a sorozat kapcsolódni fog a Marvel-univerzumhoz és a Disney+ kínálatába készítik el. Kat Coitotal 2020 szeptemberében kötöttek szerződést hat epizód megrendezésére. Ezt követően Anu Valia is csatlakozott, mint rendező. A sorozat során 30 perces részekre lehet számítani, 9 epizód várható.

A forgatást 2021 áprilisában kezdték el. Amit amúgy korábban szerettek volna elkezdeni, de a koronavírus járvány miatt el kellett tolni a sorozat gyártását.

Ethan More

Hello , I am college Student and part time blogger . I think blogging and social media is good away to take Knowledge

Recent Posts

Crypto Marketing Is Bound To Make An Impact In Your Business

Cryptocurrencies are quickly becoming a booming industry, with revolutionary advancements in technology and the development…

2 months ago

Everything You Need to Know About a Digital Workplace

All the time, the workplace is evolving for employees and employers. For example, over the…

2 months ago

Tips Slot Online Pragmatic

Whether you are a slot enthusiast or just getting started, there are a few tips…

2 months ago

Does Your banfield pet hospital greensboro nc Pass The Test? 7 Things You Can Improve On Today

The best dog walker in the area. I was referred to by the owner of…

3 months ago

12 Stats About how much does mri for dog cost to Make You Look Smart Around the Water Cooler

According to the American Veterinary Medical Association, there are three types of dogs’ MRIs. The…

3 months ago

How to Explain jm pet resort to a Five-Year-Old

The concept of the jm pet resort is to create a resort that allows you…

3 months ago

This website uses cookies.